sofylarsson.blogg.se

Juldagen

Publicerad 2013-12-25 23:41:27 i Allmänt,

Min jul har varit underbar. 
Igår så var jag här hemma & firade jul med mamma pappa Daniel Gisela & barnen :) åt julmat, dela ut julklappar och de jätte trevligt :) på kvällen var de bara jag mamma och pappa :) jätte mysigt med kvalitetstid med dom två<3 så julafton var perfekt! 

Idag har vi varit hos min bror Andreas och Therese och barnen , där de blev god mat, efterrätt osv :) & givetvis julklapps utdelning :) hos dom var de jag mamma pappa Thereses pappa och hans sambo och min andra bror och Gisela och barnen :) jätte trevligt där också, älskar julen när alla samlas de är guldvärt <3 

Med mina julklappar är jag jätte nöjd fick bl.a. Presentkort, pengar, vinglas, ljus, ljuslyktor, kläder, sportbage, almenacka, kollegeblock och lite annat bra och ha saker. :) 

Imorgon blir de sista julfirandet och då blir de med bästa josse och våra pojkvänner :) mina älskade Anton kommer imorgon guuud vad jag har saknat honom sex dagar utan att ha gjnågon att vakna och somna brevid är mycket när man är van med de <3

Lägger upp lite bilder på julen nu också.

Kram till er alla. 














Några bilder är väldigt suddiga men de får ni stå ut med :) 

Jul bak

Publicerad 2013-12-22 17:24:05 i Allmänt,

Var till ÖB i morse med mamma och pappa och handla lite grejer. 

Sen när vi kom hem så var Daniel,Gisela & barnen här, jätte kul :) 

Jag och Emilia baka lite julgodis o så :) 

Idag är det dan före dan före doppare dan :D hihi mysigt de är med julen <3 synd att snön inte finns :/ men får göra de bästa av situationen :) 

Ikväll blir de lugnt, kanske klä granen och sen se solsidan :) imorgon blir de Karlstad en sväng och fixa de sista innan jul :) men nu ska jag inta ryggläge en stund. Avslutar med två bilder på världens sötaste Emilia & Philip ;) 





Underbara ungar <3 

Hemma i deje

Publicerad 2013-12-22 00:33:37 i Allmänt,

Kom hem till mamma och pappa igår (fredag) tåget var två timmar sent så kom till deje ganska sent så tog de bara lugnt och umgicks med mamma och pappa, åt lite mat o så bara. 

& idag har vi varit inne i Karlstad och handlat julklappar och lite sånt. Träffa även Terese och ellie <3 underbart att se dom igen <3 

Efter Karlstad åkte vi hem och slog in några klappar alla julklappar är inte klara än men vi har i morgon och måndag på oss också.. Tur de :)  sen slängde jag i lite hårfärg i hövvet hade sån utväxt så de behövdes verkligen sen kom josse förbi och vi satt och prata ett tag, underbart att även träffa henne igen.. &
Nån som verkligen hade saknat mig var världens goaste katt Wilma :) sov hos mig hela natten hon så go så :) 
Fick även tag på en julklänning idag, tyckte den var sjukt fin! 

Nu ska jag iaf försöka sova för imorgon blir de ÖB på morgonen, Sen kommer Daniel Gisela och barnen hit :) ska bli kul att träffa dom :) 

Men nu säger jag godnatt. Kram 





Citat

Publicerad 2013-12-22 00:25:14 i Allmänt,

Ibland säger bilder mycket mer än ord









Allt har sin mening här i livet, de bara är så. 

Luggit sjuk

Publicerad 2013-12-18 16:06:37 i Allmänt,

Inte bloggat på några dagar nu, luggit med förkylning, hosta och lite feber. De var typ en månad sen jag var sjuk sist. Men nu börjar jag känna mig piggare. Har städat och dammat på rummet idag och slängt i två maskiner tvätt. Men nu känns de som min kropp behöver vila lite. Ska snart in till skara också och lämna över kläder till behövande folk. Känns bättre att göra så än att lägga ut de på massa sidor :) så gå gör jag så istället :) 

Till middag idag blir de råstekt potatis och snitzel :) mums! 

Men nu ska jag klä mig lite vettigare än hur jag går runt nu :) ni får ha en bra dag! 

Kram 

Julfirande

Publicerad 2013-12-15 20:11:36 i Allmänt,

Kom hem för en stund sen efter ha varit på julfirande hos Antons farmor, där hans pappa, Yvonne, hans bröder Fia Anna och lilla Theodor var :) hade de jätte mysigt :) fick en julklapp också så snälla så :) var trevligt iaf! 
Nu väntar jag på att Johan Falk ska börja :) sen blir de att sova. Imorgon blir de tandläkaren igen.. Lika nervöst denna gång haha :D 

Inte uppdaterat så mycket i helgen, för igår tog vi de lugnt på förmiddagen sen åkte vi till Ronja och Oskar och förfesta sen blev de varnhem på fest och de var trevligt :) 

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll! Kram 



Gym

Publicerad 2013-12-13 15:57:30 i Allmänt,

Nu väntar jag på att älskling ska komma hem, sen får de bli att dra till gymmet! 

Så kan jag ta en välförtjänt helg sen :) 




Lucia

Publicerad 2013-12-13 10:16:44 i Allmänt,

Godmorgon allihopa tog en sovmorgon i dag till halvtio ungefär, de var skönt, men vakna ju först klockan fyra när älskling gick upp, men somna lika snabbt igen sen. :) Idag är de lucia och de är så mysigt tycker jag, Synd att all snö har försvunnit nästan här i skara bara  ... Hoppas de finns mer snö när jag kommer till deje på fredag. :) ska bli så skönt att komma  hem och vara där i 9-10 dagar! underbart! & sen är är de inte långt kvar tills utbildningen börjar!! så förväntansfull! Ska bli så kul! 
 
Men ni får ha en underbar dag! 
kram på er! 
 
 
 
 
 

Syskonbarn <3

Publicerad 2013-12-12 23:48:32 i Allmänt,

Älskade syskon barn. Världens vackraste. 





Så fina allihopa. Skulle göra allt för dom & saknar dess busfrön varje dag. Kärlek till er gullungar. 

torsdag.

Publicerad 2013-12-12 20:20:33 i Allmänt,

Varit en ganska lugn dag idag, varit inne i skara och kollat runt lite och sen kom älskling och hämta mig sen åkte vi hem och lagade mat, också kom oskar och fia förbi en stund och prata lite :) 
 
sen kom ludde förbi en sväng så vi spela lite kort. 
 
men  nu ska vi nog dra på en film och sen försöka sova. LEDIG imorgon också så skönt! 
 
Inte så mycket att skriva om mer än att jag läste en status på facebook och såg några kommentarer och därmed tappa jag hoppet för en del människor asså! vi människor kan vara så groteskt elaka så de är inte sant! usch och fy. 
 
Men ni får ha en bra kväll! kram 

Ingen John blund..

Publicerad 2013-12-11 23:43:10 i Allmänt,

John blund har nog glömt bort mig idag.. För här ligger jag pigg som en lärka.. 

Men har världens finaste kille och ligga och titta på iaf. <3 sjukt hur mycket jag tycker om honom 3 år & 4 månader har jag tillbringat men denna kille.. Och ångrar absolut ingenting av denna tid.. Visst har vi haft våra bråk och allt annat men vi har löst de och är så glad för de, för skulle inte klara mig utan honom vid min sida.. Höra alla fina ord han säger om mig när han tittar mig i ögonen och säger att han älskar mig får fjärilar i hela kroppen<3 han är inte bara en pojkvän för mig han är även min bästa vän, jag kan säga exakt allt till honom & jag litar på honom till 100 procent <3 tror aldrig han kommer förstå hur mycket jag värdesätter honom. Love him! <3 


Men nu ska jag försöka tvinga mig själv till och sova. Gnight 


Zumba

Publicerad 2013-12-11 21:09:53 i Allmänt,

Var på gymmet nu ikväll först körde jag och Anton en timme på maskiner osv också tog jag en solning på en kvart ungefär sen kom Ronja då skulle vi köra zumba en timme och jag har aldrig kört de förut men satan va roligt vi hade de så nu blir de zumba varje onsdag framöver sen kanske nån mer dag i veckan längre fram när man har kommit in i de mer, men är de någon som vill komma igång med träning och ha kul samtidigt så är zumba perfekt :)
Men nu är jag trött så nu ska jag se avsnittet av julkalendern sen sova :) 

Godnatt 



Onsdag

Publicerad 2013-12-11 15:59:40 i Allmänt,

Tandläkaren i morse var hemsk usch för borrning.. Och nu har bedövningen släppt också så har ont.. Men annars gick de bra :) nu är jag påväg till skara blir gymmet direkt ska körs på ett zumba pass med Ronja idag och innan de börjar så blir de nog lite maskiner :) ska hinna med en solning också :) 

Hoppas ni har haft en bra dag :) kram 

Mami&papi

Publicerad 2013-12-10 16:03:24 i Allmänt,

Nu tänkte jag skriva lite om två personer som ligger högst upp i mitt liv, de är min kära pappa&mamma. Utan dessa två människor skulle jag inte suttit här nu. Är så glad att just dessa två fina människor blev mina föräldrar. Tackar för de varje dag. Dom har lärt mig så mycket här i livet och dom har aldrig tänkt på sig själv nästan utan jag och mina bröder har alltid kommit först, dom har ställt upp för oss oavsett vad. När jag kommer få barn i framtiden kommer dom ha världens finaste mormor och morfar. Dom är redan farmor och farfar och dom är dom bästa också <3 blir så ledsen när man ser folk som verkligen trycker ner sina föräldrar oavsett vad så är de dom som har gett oss ett liv. Tänk på de! 
Och jag ska göra de bästa av mitt liv. :) 

Ville bara skriva av mig lite om dom och visa min uppskattning. 

Hade ingen bild på mig och mamma men får ta bilden av mig och min kära pappi <3 



Trött..

Publicerad 2013-12-09 21:39:47 i Allmänt,

Hellu :) ligger i sängen och kollar tonårs bossen just nu Anton ligger brevid och har sovit från en timme tillbaka, och helt förståeligt för han går upp 4 varje morgon för att åka till jobbet :) ska strax sova jag med tänkte jag :) 

Efter lidköping idag så blev de gymmet i två timmar. Blev mest mage och armar idag :) de känns att jag kommer ha en riktigt fet tränings värk imorgon ;) träffa även Sebbe på gymmet idag, inte sett han på ett år typ så de var sjukt kul och se han :) 

Men nu ska jag de klart tonårsbossen och sen sova :) natti! 



Lidköping

Publicerad 2013-12-09 14:04:15 i Allmänt,

Då sitter man i Lidköping framför datorn och kikar runt, på lunch rasten var jag ute och gick en timme de var sjukt skönt! fräch och skön luft ute :)
 
Ikväll blir de gymmet igen de blir gött.
 
Men just nu känns de verkligen sjukt drygt och sitta i lidköping för har verkligen ingenting att göra.. tur musiken finns.. kevins låt belong har spelats ur hörlurarna denna dag iaf.. fan va sjukt bra den är!
 
Och snön faller utanför, Mysigt!  nu har man julkänslor iaf! ska bli så skönt den 20onde åker jag hem till värmland och stannar där till 29 eller 30! sjukt skönt.. blir ju ej där över nyår för vi är ju ett gäng som firar här :)
 
 
Men ni får ha en bra dag.. så kanske jag skriver ikväll igen!
 

Lugn söndag

Publicerad 2013-12-08 20:37:27 i Allmänt,

Skulle egentligen ha åkt och gymmat idag men varit storm hela dagen så jag och Anton stanna hemma istället, varit en lugn och mysig söndag går lika bra de :) nu har jag precis sett på solsidan lika roligt varje gång :) väntar på att Johan Falk ska börja nu sen får de bli att sova, tillbaka till lidköping i morgon igen :) 

Ni får ha en fortsatt trevlig söndag kväll :) 

Grown ups

Publicerad 2013-12-07 22:05:54 i Allmänt,

Haft ett guldvärt samtal med teres i en halv timme, söt hon är som bara ringer och frågar hur jag mår<3 underbar är du hjärtat! <3 tack. 

Nu ska jag och älskling se på grown ups  vi såg 2an igår men nu blev vi sugna på att se ettan :) ni får ha en bra kväll. 



Julhandel

Publicerad 2013-12-07 16:41:08 i Allmänt,

Idag tog jag och Antons oss en sovmorgon och efter de åkte vi till Skövde och handla klart julklapparna, fast Anton har nån julklapp kvar och jag har en kvar till Josefine :) men vet ungefär vad hon ska få så de är lugnt :) nu kom vi hem för en stund sen och de blir väl lugnt resten av kvällen nu tror jag :) fick en sån jävla huvudvärk efter allt folk och spring i butiker. :/
Fick även tag på ett par vinterskor nu också så jag slipper gå i tunna höst/vår skor :) till ett bra pris dessutom, så de var kanon ;) men nu ska jag slänga i en tvätt och sen ta de lugnt framför en film :) ha en bra dag! 

Trevlig kväll

Publicerad 2013-12-06 21:37:25 i Allmänt,

Umgås med Ronja och Oskar ikväll jag och Anton blev bjudna på tacos jätte gott! 

Nu har vi sett på idol och tycker om Kevin lika mycket än, håller tummar och tår att han vinner nu :) märks om en timme vem som står som vinnare , spännande :) 

Nu kollar vi på grown ups 2 så jävla klockren film asså! Hahahha skrattar hela tiden!! 

Men nu ska jag kolla vidare på filmen :) ha en fin kväll! 

Snöö

Publicerad 2013-12-06 12:24:45 i Allmänt,

Vakna i morse och de är fullt med snö ute! Jätte mysigt! 

Även om de är lite storm där ute så har ändå snön kommer så de är underbart :) 

Ikväll åker jag och Anton hem till Ronja och Oskar på lite tacomys om jag fatta Anton rätt. :) & jag måste ju se på idol ikväll också de är ju final. :) 

Men nu får de snart bli lunch sen får jag de vad jag och Anton hittar på :) 

Ha en bra dag :) 

trött..

Publicerad 2013-12-05 21:17:32 i Allmänt,

Kom hem vid fem idag och då stod svärmor och gjorde pepparkakor.. lukta jul i hela huset jätte mysigt! 
 
sen orkade varken jag hon eller gunilla laga mat så de fick bli pizza, fy sofie säger jag! men men. nån gång ibland kan man väl på unna sig :) 
 
& idag fick jag även reda på att jag ska bli kontaktperson i lidköping så ska träffa hon som håller i de och personen jag ska ha under nästa vecka, de blir spännande! 
 
allt går verkligen åt rätt håll har kommit in på utbildningen jag har strävat efter länge, få bli kontaktperson. Allt känns underbart! hoppas denna lycka håller i sig nu! 
 
Nu får de bli lugnt resten av kvällen.. somna sent i natt och skulle upp vid sex.. så svårt att sova när jag har den EKG på mig måste ju ligga på rygg och jag hatar de! tur att de är sista dagen med den imorgon! fast ska ju gå fram till 6 i morn kväll. 
 
 
Men i morgon ska jag sova ut ska bli skönt. sen får de bli en lugn helg! 
 
Men nu ska jag se film och sen försöka sova! 

Rätt & Fel

Publicerad 2013-12-05 16:06:44 i Allmänt,

Tänkt många gånger på de där med rätt och fel.. Jag väljer själv hur jag vill leva mitt liv och vad jag prioriterar.. Visserligen kan jag såra människor och göra dom ledsna på vägen.. Men vem säger att jag inte blir lika sårad av allt detta.. Jag är 22 mil från vänner och familj och de gör ofta ont inom mig att behöva lämna dom. Och ibland prioriterar jag min familj och inte vänner.. Men gör de mig till en dålig människa för de? Jag förstår inte.. Blir smutskastad som världens sämsta vän.. Jag försöker och hinna ses med så många som möjligt när jag är hemma och hälsar på.. Men hinner inte alltid. 
Och de är alltid jag som är den onda, ja som sagt jag förstår inte.. Dom som verkligen känner mig på riktigt vet att mina föräldrar betyder allt för mig. & skulle göra allt för dom. <3 

Varför jag skriver just detta är för att en vänskap sprack i helgen pågrund av bråk och tjafs men jag känner att är man äkta vänner så ska man även klara av tjafs och bråk. Men tydligen inte denna vänskap. & jag vet att de finns värre vänner än mig. Så ska bita i de sura äpplet och gå vidare, för känner man att man inte orkar tjafsa och bråka i en vänskap så är de bättre att gå vidare. 

Så mycket som jag och Anton har bråkat under våra år så har inte vi fått olika vägar för de utan vårat förhållande har bara blivit starkare. 

Ett förhållande/vänskap är inte alltid en dans och rosor. Men vissa klarar av motgångar andra inte de är ju bara så. 

Men nu har jag avslutat ett kapitel i mitt liv och snart kommer ett nytt öppnas. 

Och från och med nu ska jag bara rå om dom som vill ha kvar mig i sitt liv även om jag kan såra dom ibland, för jag är inte mer än människa. Jag har också dåliga dagar.  Jag är inte superwomen. 

Så nu har jag fått skriva av mig. 

/


mysig dag igår

Publicerad 2013-12-05 12:57:07 i Allmänt,

I går hade jag glöggmys med eva och hennes kompisar, mycket skratt och annat, skratta så tårarna rann emellanåt. haha, de var välbehövligt. 
 
Var ju även i  Skövde igår och fått på mig 2 dygns EKG nu, fullt med sladdar över hela magen och en apparat vid sidan.. sååå snyggt! eller inte. men har man inget val så har man inte :) och de är ju för min egen skull! :)
 
Idag är de grått och tråkigt iaf här i Lidköping.. som sagt ingen julstämning överhuvudetaget...
 
Men ikväll blir de att baka peppar kakor och annat. De ska bli mysigt!  :)
 
Tar även helg idag, så skönt!  gött att bara behöva gå mån-tors. :)
 
Ska kolla med älskling om vi skulle köpa klart dom sista julklapparna i morgon också! så har vi de klart sen.
 
Men nu ska jag strax på möte.
 
Kanske kommer ett inlägg senare ikväll!
 
Ha en bra dag!

kärlek

Publicerad 2013-12-04 13:34:26 i Allmänt,

Tomorrow morning if you wake up and the sun does not appear
I will be here

If in the dark we loose sight of love
hold my hand and have no fear
Cause, I will be here

I will be here
when you feel like being quiet
when you need to speak your mind
I will listen

and I will be here
when the laughter turns to cryin
through the winning, losing and trying
we'll be together
cause I will be here

Tomorrow morning if you wake up and the future isn't clear
I will be here

As shorter seasons were made for change and lifetimes was made for years
so I will be here <3
 
 
 
 
 
bästa du... hade jag inte träffat dig vet jag inte vart jag skulle ha stått idag, tack för allt älskling skulle inte klara mig utan dig, du gör mitt liv så mycket lättare att leva, du är den som får mig att le när jag helst vill lägga mig ner och bara skrika..
 
Alltid med aldrig utan <3
 
 

rätt håll

Publicerad 2013-12-04 13:17:59 i Allmänt,

sitter ännu en dag i lidköping, söker jobb.. men känns lite ovärt att söka jobb nu när man ska början utbildningen.. men jag kanske kan hitta något extra jobb medans man läser. :)
 
Idag ska jag till skövdes sjukhus, och dom ska sätta på mig 1 eller 2 dygns EKG , för att se  hur de ser ut. inte så snyggt att gå runt med de men hälsan går ju först :) och snälla gunilla följer med dit, eftersom anton jobbar :) snäll hon!
 
Håller på och kikar runt just nu på olika sidor med student litteratur (stavning?) men sååå dyrt de är.. så är de någon som har ganska nya vård och omsorgs böcker så hojta gärna till, eller om ni vet någon bra sida med bra priser.
 
Och i dag fick även älskling reda på att han har kommit in på utbildningen Lastbilsmekaniker.. ååh så glad för hans skull allt går framåt för oss! så anton är klar lastbilsmekaniker om 1 år och jag jag är undersköterska om 1 och ett halvt år :) så skönt!
 
de är så sjukt om typ 3 veckor är eller något så är de julafton och de är rena vår dagen ute.. herregud jag vill ha massa snö! har ingen jul känsla just nu.. men har endast 3 julklappar kvar att köpa hur skönt är inte de då? tur man var på ullared i september! annars hade jag nog haft alla julklappar kvar om jag känner mig rätt! ;)
 
men nu ska jag kika runt lite efter böcker. Ni får ha en bra dag.
 
 

Gym

Publicerad 2013-12-03 18:16:32 i Allmänt,

Tog mig en sovmorgon idag, de var skönt. Efter de så blev de att åka in till skara så gymmade jag i två timmar , sen tog la jag mig solariumet och sen lite massage :) sen tog jag en 6 km promenad ner till bussen. :) så idag har man varit hurtig! 
 
Imorgon blir de lidköping igen och prata med coachen och berätta att man har kommit in på utbildningen! 
 
 
just nu sitter jag och tittar på tonårsbussen och spyr på dessa bortskämda skitungar , visserligen var jag ganska bortskämd när jag var liten men inte såhär.. usch och fy! 
 
anton jobbar eftermiddag/kväll denna vecka så han kommer inte förens 12 så vi går typ om varann träffas inget på vardagar nu, men får ta igen de till helgen med massa mys! 
 
 
men nu ska jag kolla vidare på tonårsbussen! 

Glaaad

Publicerad 2013-12-02 21:57:58 i Allmänt,

Alltså jag är så glad just nu så de är inte sant! Kom hem från Lidköping förut också hade jag fått brev från katedral och i brevet står de att jag är antagen till usk utbildningen i januari, den glädjen asså :) äntligen har jag nåt mitt mål! 

Bästa som kan hända denna vecka! Bästa julklappen :) 

Nu slocknar jag snart så de får bli att krypa ner i sängen nu :) god natt 



Kevin

Publicerad 2013-12-02 14:45:33 i Allmänt,

Ni som har följt idol vet ju säkerligen vem Kevin Walker är, om inte annat har ni säkerligen läst om han i media, han har haft sjuuukt många motgångar denna kille, men nu står han i finalen i globen.. starkt gjort av honom verkligen att han fortsätter även om han har haft mycket hat efter sig.
 
Jag har ju haft han som favorit sen jag såg han i idol första gången ingen tvekan. så jag hoppas verkligen han vinner allt nu.
 
Kul att se att en person som får ta mycket skit ändå fortsätter med sin dröm. :)
 
och som + i kanten så är han ju jävligt snygg också! ;)
 
 

Lidköping

Publicerad 2013-12-02 13:30:48 i Allmänt,

Då sitter man i lidköping just nu, är här måndag till torsdag mellan 8:00 - 16:00 lite drygt, men ändå skönt att göra något om dagarna, än att bara sitta hemma, så får se de posetiva i de!
 
I helgen så har jag varit hemma hos mamma och pappa i deje. De var skönt och träffa dom igen. Sen träffa jag vännerna såklart, hade tjejkväll i lördags de var mysigt :)
 
Julen närmar sig också och jag kan inte säga annat än att jag älskar julen, med alla pynt och sånger osv. :)
 
 
mycket har hänt på några dagar, lite negativa saker också, men jag orkar inte gräva ner mig och må dåligt över nånting. De är ju inte alltid bara en persons fel att en vänskap eller vad de nu än handlar om krachar man är alltid två eller fler om en sån sak? så tycker jag men tydligen verkar de inte vara så för vissa.
men som sagt jag tänker inte gräva ner mig för, får ta vara på dom som är kvar i mitt liv. Man har ett liv och jag tänker iallafall göra de bästa av de.
 
tackar alla människor som finns i mitt liv ni är underbara, skulle aldrig klara mig utan er. <3 så tacktacktack för allt. <3
 
 
Men nu får de bli att dra igång jobbsökandet igen. ni får ha en bra dag!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela