sofylarsson.blogg.se

Trött

Publicerad 2013-07-31 20:29:58 i Allmänt,

Började jobba 7 i morse sen slutade jag vid halv fyra kom hem och lagade mat och sen slockna jag i sängen och vakna för en timme sen.. Duschat & sånt nu blir lugnt resten av kvällen.

Igår var de en trevlig kväll Oskar och Ronja kom hit vi bjöd dom på grillat, sen spela vi kort och hade bara trevligt mycket skratt. :)

Imorn börjar jag inte förens tre så de blir skönt med sov morgon, men blir inte så lång sov morgon, för ska t banken och sen fixa lite andra saker. :)

Men nu ska jag kolla på någon film och ta de lugnt resten av kvällen.

Jobbjobbjobb

Publicerad 2013-07-28 01:23:20 i Allmänt,

Inte blivit många inlägg denna vecka, har jobbat hela veckan och i torsdags kom mina föräldrar hit och hälsade på. <3 så har umgåtts med dom & sen i fredags kom josse och Anders hit på besök. Så har inte haft tid för att blogga. :) imorn blir de jobb mellan 12:00 och 21:00.. Inte den roligaste turen. Så ska försöka sova nu så man får några timmar sömn. :) körde på delad tur idag så är väldigt sliten & trött. Men nu blir det att krypa intill bästa älskling och somna. God natt :)

Jobbat

Publicerad 2013-07-21 18:26:07 i Allmänt,

Jobbat hela helgen så har inte hunnit skriva nånting igår körde jag ett pass på 12:00-21:00 & idag 7:30-16:00.. & jobb veckan fortsätter.. Jobbar ända fram till torsdag nu sen ledig fredag & sen jobbar jag helgen igen..

Kom hem för ett tag sen och nu ligger jag i sängen & bara tar de lugnt.. Är trött och har även fått tillbaka värken i bröstet har kanske ansträngt mig lite för mycket denna helg, så får bli vila resten av kvällen.

Ni får ha en fortsatt trevlig söndag.

Jobbb

Publicerad 2013-07-19 14:00:28 i Allmänt,

Ätit lite lunch/middag & ska strax krypa ur mys kläderna och ta på mig något annat och sen dra iväg till jobbet kör ett kvälls pass idag, skönt de eftersom de är sååå varmt men ska väl inte klaga. :) men nu springer klockan igen så kommer kanske ett inlägg ikväll.

Ha en bra dag!

Sol

Publicerad 2013-07-18 14:11:28 i Allmänt,

Skönt väder ute idag, ätit lite lunch för ett tag sen men de kommer upp liks fort.. Vetti tusan vad de kan va inte fått behållit mat på flera dagar.. Inte alls kul! Men ska köpa yoghurt och se om jag kan få behålla de iaf.

Just nu är jag med Anton på jobbet han skulle t Skövde en sväng så jag följde med. Skönt och komma ut och få lite luft. :)

Ni får ha en bra dag. :)

Varmt!

Publicerad 2013-07-18 00:49:06 i Allmänt,

Usch och fy, ligger och vrider och vänder på mig kan inte somna för de är så sjukt varmt.. & inte blir de bättre av att ha Anton brevid mig som snarkar och sover så skönt! Haha men de är bra att han sover eftersom han ska upp om tre timmar, men får försöka somna nu så jag kommer upp i någorlunda tid imorgon.

Godnatt på er!

Försöker än en gång.

Publicerad 2013-07-17 20:24:06 i Allmänt,

sjukt längesen jag bloggade nu, men inte haft något att skriva så har jag känt att jag har lagt tiden på annat, men ska nu försöka göra ett nytt försöka.. sen i januari har de ju hänt en del kan man ju säga.
 
Bor ju inte längre kvar i Värmland längre, utan har flyttat tillbaka till skara, och denna gång blir jag kvar vet inte vad framtiden har att erbjuda men ska läsa här nere & har även jobb så de är klart att man blir kvar. Jobbar ju nu som vårdbiträde och trivs sjukt bra! för några år sen hade jag aldrig velat jobba med detta, men detta jobb ger mig så mycket tillbaka, att kunna gå hem varje dag och inse att man har gjort något bra för dessa äldre de känns underbart! & för att kunna utvecklas & få en fast tjänst i framtiden så måste jag ju ha undersköterska utbildningen så de ska jag läsa nu, jätte spännande!
 
Annars rullar allt på här nere, trivs väl från och till självklart saknar jag min familj & vänner där hemma. Men håller kontakten så ofta de går i alla fall.
 
 
men just nu mår jag inte helt bra, har hittat en stor knöl i bröstet (det är inte bröst cancer) var till akuten i lördags och tog prover och en läkare tittade på de. Han skrev ut antibiotika som jag nu äter också senare ska jag på en mammografi för de kan ju va så att de är vätska i denna knöl som måste ut. För bröstet är svullet, rött & blått inte alls kul och ont har jag, usch! tur att man har en sån underbar pojkvän som tar hand om mig och tröstar mig när de är som värst, bäst är han!
 
annars är allt finemang med mig, men nu ska jag kika runt lite här på internet.
 
men sen ska jag krypa ner i sängen och få med älskling och titta på en bra film.
 
ha en bra kväll!
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela