sofylarsson.blogg.se

Bra dag!

Publicerad 2012-11-10 03:30:51 i

Ojojoj, nu är klockan mycket. Redan halv fyra!!! Men blev kvar hos josse och Anders till två, sett på film och haft trevligt! Jätte bra dag!

Men vill bli trött nu, vill ej sova bort hela dagen i morgon! Ligger och kollar på en ängels tålamod med hjärtat & två kissekatter, så mysigt har jag iallafall!

Men nu ska jag försöka somna iaf!!

Så lycklig och mår så himla bra! Mitt liv är perfekt!<3

snö.

Publicerad 2012-11-08 17:25:37 i Allmänt,

När man vaknade i morse så såg man fullt med snö som bara vräkte ner, synd att de försvinner så fort bara. Kan vara kul för barnen att åka pulka och leka i snön.
 
Vintern tycker jag är en mysig årstid, visst de är mörkt och kallt, men ändå mysigt. Tända ljus och annat.
 
Idag har man inte gjort så mycket, mest tagit de lugnt har sån magvärk så usch!
 
Men nu ska jag göra mig i ordning lite för åker till josefine en sväng sen när hon kommer hem.
 
ha en bra dag!
 

Söndag

Publicerad 2012-11-04 11:25:20 i

Vaknade för ett tagsen, blir att duscha om en stund sen göra sig i ordning för att åka till stan, och köpa presenter till anton och sen hämta han vid bussen :) skönt att få hem han igen, fyra dagar är mycket när man är van att sova med han varje natt!

Men får uppdatera mer sen, måste hoppa in i duschen :)

veckan..

Publicerad 2012-11-02 20:26:46 i Allmänt,

Shit.. denna vecka har bara sprungit iväg, iaf sen i onsdags.. Igår så var jag på hockey med brudarna teres och josse & innan hockeyn så åkte vi hem till teres och myste med ellie och satt och snacka om allt! sen bjöd även hon på mat. jätte gott!  sen körde teres'es martin oss till hockeyn, tack och lov för de för fyfan vad de regna!
 
Och hockeyn var grym, gratis biljetter, bra sittplatser och var där med dom bästa tjejerna! <3 tack för igår älskade vännder <3
 
Sov hos josefine i natt också, eftersom våra pojkar är borta.
 
Vaknade runt tio kanske, sen blev att vänta på att josse vaknade , sen åt vi frukost. Sen blev de gymmet. börjat gymma nu och de är skit skönt! gjort tre pass denna vecka kör på söndag igen, tar en vilo dag imorgon.
 
Men nu resten av kvällen blir de lugnt, ska ta hem en film tänkte jag och ta en tidig kväll!
 
Uppdaterar imorgon.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela